logo

Jagers en Boeren

Voor de gevorderden met DNA-testen.

Mijn mtDNA Haplogroep is H1c1a, ik heb dit getest bij FTDNA.
Bij de uitslag wordt een mooie kaart getoond over de route die deze Haplogroep heeft afgelegd.

Op dit moment wordt er op NPO1 “Het Verhaal van Nederland” uitgezonden, de eerste aflevering heet “Jagers en boeren“. In deze aflevering wordt verteld over de eerste bewoners van Nederland en de reis die zij hebben afgelegd om naar het huidige Nederland te komen.

Plots zag ik de route van mijn DNA! Nu begrijp ik veel beter hoe die route is ontstaan.

Je kan de uitzending terugkijken op NPO Start of klik HIER.

Sinds 2014 hou ik mij bezig met DNA en alle mogelijkheden die het biedt bij familie onderzoek. Via DNA Hulp ondersteun en adviseer ik mensen die door middel van DNA hun onbekende familie zoeken. Daarnaast ben ik lid van het zoekteam van Els Leijs & Partners waar we het hele zoektraject voor de klanten doen. Vragen? Neem gerust contact met mij op via annemieke@dnahulp.nu

Laat een bericht achter

*