logo

Mijn eerste kennismaking met DNA

In 2013 ben ik begonnen met mijn onderzoek naar het leven van Christiaan van der Vegt, zijn kinderen, kleinkinderen en de omgeving waarin hij leefde.  Hij was als kind gestolen van zijn ouders aan de Westkust van Afrika en naar Nederland gebracht. Weggegeven als kindbediende en aan het eind van zijn leven stelde hij zichzelf tentoon op kermissen.

De eerste keer dat ik leerde over DNA en de mogelijkheid om zo onbekende familieleden te vinden was in “Who do you think you are?” met Blair Underwood.

In Kameroen ontmoet hij Erik die hij vond door DNA, hij kreeg een connectie met familie die niet in slavernij waren afgevoerd.

Zie hier een fragment:

https://www.imdb.com/video/vi914734361?

Dit was voor mij meteen de reden om zeer geïnteresseerd te raken in DNa onderzoek en in 2014 was mijn vader de eerste van wie ik DNA mocht testen.

Sinds 2014 hou ik mij bezig met DNA en alle mogelijkheden die het biedt bij familie onderzoek. Via DNA Hulp ondersteun en adviseer ik mensen die door middel van DNA hun onbekende familie zoeken. Daarnaast ben ik lid van het zoekteam van Els Leijs & Partners waar we het hele zoektraject voor de klanten doen. Vragen? Neem gerust contact met mij op via annemieke@dnahulp.nu

Laat een bericht achter

*