logo

Nederlandse Prijs voor Genealogie

Behalve DNA is het uitgebreid genealogisch onderzoek doen ook een groot deel van mijn werkzaamheden in de zoektocht naar de onbekende voorouder.

Sinds 2013 doe ik uitgebreid onderzoek naar mijn voorvader Christiaan van der Vegt, de eerste die deze achternaam droeg in mijn familie. Hij is geboren op de Westkust van Afrika en als kind naar Nederland gebracht om als bediende aan het werk te worden gezet.
Vanaf het begin blog ik over het onderzoek op de website: hoeheettechristiaan.nl.

Voor dit onderzoek is mij tijdens het famillement in juni de Nederlandse Prijs voor Genealogie toegekend.

Het juryrapport is HIER te lezen.

 

Sinds 2014 hou ik mij bezig met DNA en alle mogelijkheden die het biedt bij familie onderzoek. Via DNA Hulp ondersteun en adviseer ik mensen die door middel van DNA hun onbekende familie zoeken. Daarnaast ben ik lid van het zoekteam van Els Leijs & Partners waar we het hele zoektraject voor de klanten doen. Vragen? Neem gerust contact met mij op via annemieke@dnahulp.nu

Laat een bericht achter

*