logo

Marion Bij Adres Onbekend

Marion schreef over haar zoektocht naar haar onbekende grootvader een uitbreid blog dat je HIER kan lezen.

Dit was niet de laatste keer dat ze vertelde over de zoektocht.
Afgelopen zondag (25-06-2023) was ze te horen bij Adres Onbekend!

Ze had ook DNA Hulp en mijn naam genoemd, die hebben (helaas) de uitzending niet gehaald.
Wil je haar horen? Luister hier naar haar verhaal:

 

Wil je de oorspronkelijke oproep bij Adres Onbekend uit 2021 van Marion horen? Klik dan HIER

Sinds 2014 hou ik mij bezig met DNA en alle mogelijkheden die het biedt bij familie onderzoek. Via DNA Hulp ondersteun en adviseer ik mensen die door middel van DNA hun onbekende familie zoeken. Daarnaast ben ik lid van het zoekteam van Els Leijs & Partners waar we het hele zoektraject voor de klanten doen. Vragen? Neem gerust contact met mij op via annemieke@dnahulp.nu

Laat een bericht achter

*